Welkom bij Combo Parts
Omdat goed materiaal de basis is…

Betere prestaties. Snellere levertijden. De almaar stijgende druk op vervoerders vraagt veel van zowel uw medewerkers als uw materieel. Klanten teleurstellen door te laat te leveren of schade aan producten te veroorzaken is een duidelijke no-go.

U bent op onze site terecht gekomen omdat U op zoek bent naar vervangend of nieuw materiaal en/of onderdelen.  Veel zal te vinden zijn op de webshop, maar u kunt altijd gebruik maken van onze expertise. Combo Parts maakt deel uit van de Combo Groep. 

Inmiddels meer dan 25 jaar ervaring.

Binnen de diverse Combo bedrijven zijn momenteel bijna 80 mensen werkzaam, Door de synergie tussen de onderliggende bedrijven kunnen wij u als klant optimaal bedienen.

Wij zijn ‘de’ specialist op het gebied van Intermodaal equipment. Zo kunt u terecht bij ons voor:

Container Repair en alle daarbij behorende werkzaamheden, Truck- en Trailerservice (APK), Inspectie, onderhoud en reparatie van goederenwagons, In- en Verkoop van Trucks en Trailers en tevens beschikken wij over onze eigen chauffeurs / equipment om zo optimale flexibiliteit te waarborgen. In 2018 komen daar een webshop en een afdeling welke zich richt op custom-made producten.  

Klik op de banner voor meer informatie.

Contactinformatie

Combo Parts
Leonard Langweg 10
6121PA Born (Navi Holtum)

KVK-nr : 14055933
BTW-nr : NL150571513B01

Email:   support@combo-parts.com 

Rekeningnummer : IBAN NL65 RABO 0113 8125 74
t.n.v. Combo Repair BV
BIC: RABONL2U

Producten toegevoegd om te vergelijken