Hoe weet ik dat mijn betaling veilig verloopt.
Veilig zaken doen is voor ons en u natuurlijk zeer belangrijk. Kort en krachtig kunnen wij zeggen dat betalen via de Webshop van Combo Parts zeer veilig is. Onze site maakt gebruik van SSL encryptie. Uw gegevens kunnen daardoor nooit worden onderschept. Bij het uitvoeren van betalingen maken wij gebruik van Qantani en Mollie als payment providor voor Ideal, CreditCard, Bancontact/Mister Cash en Sofort banking. U kunt er ook voor kiezen om te betalen via bankoverschrijving op de rekening van Combo Parts. De verstuurde klantengegevens kunnen door niemand anders dan de ontvanger worden waargenomen. Dit komt door de SSL versleuteling welke is gebruikt. Dit is een coderingsmethode om via internet verstuurde gegevens te beveiligen.
Betalen van je bestelling in de webshop van Combo Parts
We willen dat u veilig en met plezier winkelt, daarom gebruiken we alleen betaalsystemen die qua internettechnologie het meest actueel en vertrouwd zijn. Direct nadat je betaling is ontvangen, wordt je bestelling verder verwerkt. Vaak heb je hierdoor je bestelling de volgende dag al in huis! Een bank/giro-overschrijving via internetbankieren komt vaak dezelfde dag bij ons binnen, soms een volgende werkdag. De andere betaalmethoden worden direct uitgevoerd. Wij bieden u verschillende mogelijkheden om uw bestelling te betalen, zie onderstaand overzicht voor meer details. Voor zakelijke klanten bestaat er de mogelijkheid om op rekening te kopen.
Ideal
Ideal + iDEAL ABN AMRO, ASN Bank, Fortis, Friesland Bank, ING, Rabobank, SNS Bank, SNS Regio Bank, Triodos Bank) Steeds meer mensen kopen op het internet, alles kunnen we tegenwoordig via het internet aanschaffen. Een aantal banken heeft deze betaalmethode ontwikkeld om de betaling van onlineproducten en -diensten gemakkelijk te maken. iDEAL is online betalen via internetbankieren. iDEAL is gebaseerd op internetbankieren. Dit betekent dat je kunt afrekenen in je vertrouwde betaalomgeving, op basis van de beveiligingsmethodes van je bank. Je gebruikt bij de betaling dezelfde hulpmiddelen als bij betalen via internetbankieren (bijvoorbeeld Random Reader bij Rabobank, SMS-Tan bij Postbank, en e.dentifier bij ABN AMRO). De betaling wordt bij iDEAL direct uitgevoerd. Het lijkt het meest op een pin-betaling. Hoe werkt iDEAL? Je plaatst een bestelling in de webwinkel. Bij het afrekenen van de bestelling kun je aangeven dat je met iDEAL wilt betalen. Klik na het afronden van de bestelling op de iDEAL-betaalknop en selecteer je bank. Vervolgens wordt je doorgeleid naar je eigen bank waar de betaalopdracht al klaar staat. Je wordt door je bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en je autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van je rekening afgeschreven en de webwinkel wordt geinformeerd dat de bestelling is betaald.Als je internetbankiert bij een van de deelnemende banken, kun je met iDEAL betalen. Je hoeft je hiervoor niet apart aan te melden. Ik heb een betaling gedaan, hoe weet ik zeker dat ik heb betaald? Na elke betaling met iDEAL zie je een bevestiging die je kunt afdrukken of e-mailen. Ook vindt je de betaling direct in je rekeningoverzicht terug. Kan ik een iDEAL betaling terugdraaien? Een betaling met iDEAL is na de uitvoering net als een betaling via Internetbankieren of een PIN-betaling onherroepelijk en kan niet meer worden teruggedraaid. Is betalen met iDEAL hetzelfde als Rabo Direct Betalen? Met iDEAL kunnen consumenten van meerdere banken betalen op internet. Het verschil in betaalmethode is alleen dat u de Rabobank selecteert. Betalen met iDEAL komt verder overeen met Rabo Direct Betalen. Meer informatie over iDEAL Op www.ideal.nl vind je meer informatie over het iDEAL-betaalsysteem. Verwerkingstijd : direct

Betaalmethodes

Producten toegevoegd om te vergelijken